Medikamenttest

Med en rus- eller alkoholtest kan du enkelt teste deg selv hjemme. På denne siden finner du profesjonelle rustester for selvtesting , som gir presise svar. En narkotikatest kan bl.a. test for kokain og cannabis. Se også våre corona hjemmetester .


Medikamenttest for hjemmebruk

Det er enkelt å gjennomføre en rusprøve hjemme i dine egne trygge omgivelser. I noen tilfeller kan det være greit å ha en test for hjemmebruk, da denne er rask og enkel å ta, uten at du eller andre trenger å reise hjemmefra eller avtale tid.

En narkotikatest for hjemmebruk gjør det enkelt og praktisk å teste for rusmidler i kroppen. Resultatet vil være klart etter bare noen få minutter og kan demonstrere tilstedeværelsen av flere forskjellige typer medikamenter.

Hos MundFrisk kan du kjøpe en rusmiddeltest til hjemmebruk som er både trygg, nøyaktig og enkel å bruke. Testen er produsert av Valmed , som er leverandør og produsent av mange sterke kvalitetstester på mange ulike områder. Med en rusmiddeltest fra Valmed kan du derfor enkelt og trygt teste deg selv eller andre for legemiddeleksponering og forbruk gjennom en urinprøve.

En narkotikatest indikerer tilstedeværelsen av narkotika i kroppen og fungerer som en screeningsanalyse. Siden det fortsatt kun er en screeningsanalyse og en narkotikatest for hjemmebruk, er ikke resultatet juridisk gyldig. Skulle du eller andre ha behov for et juridisk gyldig resultat, bør det fra tid til annen gjennomføres en faglig analyse for å bekrefte resultatet. Det samme gjelder dersom det er tvilstilfeller fra hjemmeprøven og svar er nødvendig.

En narkotikatest kan teste for følgende stoffer

Hos MundFrisk forhandler vi en narkotikatest fra Valmed .

Dette er en medikamenttest for hjemmebruk og kan oppdage tilstedeværelsen av følgende stoffer i kroppen:

  • Amfetamin
  • Kokain
  • Ekstase
  • Opiater
  • Cannabis (hash)


Det kan være fordelaktig å bruke en hjemmetest før du kjører i trafikken, inkludert bilkjøring, motorsykkel eller bare en vanlig sykkel. Det er ulovlig å kjøre i påvirket tilstand og narkotika forlater ikke kroppen like raskt som alkohol gjør.

Det er enkelt å bruke narkotikatesten. Naturligvis er det også inkludert en detaljert veiledning for å hjelpe deg gjennom testen. Medikamenttesten er spesiallaget slik at alle kan bruke den og enkelt gjennomføre en test hjemme. I tillegg er resultatet lett å lese, noe som bidrar til å redusere tolkningsusikkerheten. Testen har en høy nøyaktighet på over 96 %.

En narkotikatest kan utføres når som helst i løpet av dagen. Bare følg instruksjonene i pakken.

Derfor er det lurt å ta en rusprøve

Det kan være mange grunner til å ha en rusprøve liggende hjemme.

Hvis du mistenker at noen du kjenner bruker narkotika, kan du ha nytte av å ha en rusprøve liggende som kan gi svar. Testen er enkel å bruke av alle og gir deg et pålitelig resultat.

Bruker du derimot rusmidler selv, kan det være lurt å ta en rusprøve hjemme slik at du alltid kan teste deg selv. Det er for eksempel ulovlig å kjøre i påvirket tilstand.
Stoffer sitter lenger i kroppen enn alkohol gjør, og det kan derfor være vanskelig å vurdere når det er lovlig å kjøre bil igjen. Bruk derfor en rusprøve for å forsikre deg om at det er trygt å kjøre i trafikken både for deg selv og de andre trafikantene.

En medikamenttest leveres i lukket pakke og testen er hygienisk i bruk. Det betyr at selv om det er en urinprøve, er det kun selve måleenheten som kommer i kontakt med urinen.

Alkoholtest

På denne siden finner du en effektiv og pålitelig rusprøve, men du finner også en alkoholtest. På samme måte som det er ulovlig å kjøre bil eller annet kjøretøy mens du er påvirket av narkotika, er det også ulovlig å være påvirket av alkohol. Grensen for alkoholpåvirkning er 0,5 promille. Hvis promillenivået ditt er over dette, er det ulovlig å kjøre bil.

En alkoholtest er greit å ha i bilen, for eksempel i hanskerommet. Det kan for eksempel være at du har vært på fest eller middag og drukket et enkelt glass vin eller to og vil se om det har gått nok tid før du må kjøre hjem. Det kan også være at du ønsker å hjelpe en bekjent ved å se om vedkommende klarer å kjøre trygt hjem.

Mange land i utlandet har krav om at det skal være promilleprøve til stede i alle biler, slik at det alltid kan påvises om det er alkoholpåvirkning.