True Gum

Helt vanlig tyggegummi inneholder mikroplast, men ikke med danske True Gum . De deilige produktene fra True er produsert med et kompromissløst tankesett og en overveldende omtanke for miljøet. Den plastfrie tyggegummien er produsert i København og startet som en gründerbedrift av gründerne Jacob, Morten, Zabrina og Peter. De fire vennene mente at tyggegummi burde lages uten bruk av plast, og bruker i stedet kun plantebaserte ingredienser.
Alle produktene fra True er sukkerfrie, produsert med 100 % naturlige smaker og fri for både palmeolje og syntetiske søtningsmidler. Bra for deg og bra for miljøet.


True Gum startet som en idé mellom fire venner. I dag er det et sterkt merke med base i København som spesialiserer seg på å produsere og levere god tyggegummi, som i motsetning til mange andre typer tyggegummi produseres helt uten mikroplast eller andre plastbaserte stoffer.

I tillegg lager True gum også sukkerfrie myntepastiller og halspastiller fylt med naturlige smaker som kan hjelpe deg med å holde en sunn og ren munn, uten å gå på akkord med ingredienslisten og med omtanke for miljøet. Nyt en sunn munn med ekte tannkjøtt. Se utvalget her på Munnfrisk.no