Tannpirkere og tanntråd fra TePe

Hos Munnfrisk.no vil vi veldig gjerne skape økt bevissthet og fokus på rengjøring mellom tennene. De fleste pusser tennene hver dag, men hvis du ikke klarer å rengjøre mellomrommene regelmessig, risikerer du å ende opp med plakk som kan forårsake hull eller tannkjøttbetennelse.
På denne siden har vi mange spennende produkter som kan bidra til å holde plassen din ren. Prøv f.eks. vår gap-børste fra TePe , som med sine mange små børster effektivt fjerner matrester og ev plakk mellom tennene, noe som gir deg sunne tenner og tannkjøtt.
Hvis du foretrekker mer tradisjonelle verktøy, er tanntråd fra TePe et trygt valg. Den har et voksaktig belegg og en fin myntesmak. Og for de av dere som har tannregulering eller implantater, er den robuste Bridge and Implant tanntråd det eneste riktige. Den har harde plastender som gjør det veldig enkelt å få tanntråden inn i selv de smaleste plassene. Selve tråden er bred og svampete, noe som sikrer en meget effektiv rengjøring.
Vi synes TePe tanntrådholder er utmerket for ad-hoc rengjøring mellom tennene, f.eks. etter et måltid. Den har et behagelig håndtak, slik at du raskt kan rengjøre mellom tennene uten å måtte bruke hendene for mye.

TePe tannpirkere og tanntråd hjelper deg med daglig rengjøring av tenner, mellomrom og tannkjøtt. Prøv for eksempel den klimavennlige og bærekraftige TePe GOOD Mini Flosser tanntråd, som er laget med fornybar energi og biologisk nedbrytbare materialer.


TePe er en svensk produsent av kvalitetsvarer du kan stole på. På denne siden finner du mange spennende produkter fra TePe , som hjelper deg med å holde rommene rene og dermed unngå tannkjøttbetennelse. Prøv f.eks. vår gap-børste fra TePe , som med sine mange små børster effektivt fjerner matrester og ev plakk mellom tennene.
For de av dere som har tannregulering eller implantater, er den robuste TePe Bridge og Implant tanntråd det eneste riktige valget. Den har harde plastender som gjør det veldig enkelt å få tanntråden inn i selv de smaleste plassene. Selve tråden er bred og svampete, noe som sikrer en meget effektiv rengjøring.
For mer tradisjonell tannpleie tilbyr vi selvfølgelig også tanntråd og tanntrådbeslag fra TePe . Tanntråd er alltid et klassisk og trygt valg. TePe tanntråd har et voksbelegg, slik at den glir lett mellom tennene, og den etterlater en fin myntesmak i munnen.
Vi synes TePe tanntrådholderen er ideell for ad-hoc rengjøring mellom tennene, f.eks. etter et måltid. Tanntrådholderen har et behagelig håndtak, slik at holderen ligger godt og trygt i hånden, samtidig som du enkelt kan rengjøre mellom tennene.