Meridol Floss & Tannpirkere

Når du skal gi tennene dine den beste behandlingen, må du være nøye med å velge de beste produktene som matcher dine behov. Tanntråd må være en fast del av tannpleierutinen morgen og kveld. Meridol tanntråd kommer i forskjellige utgaver, så det finnes blant annet en beskyttende versjon for deg som allerede har glatte og hvite tenner og en behandlingsversjon for deg som har sensitivt tannkjøtt.

Alle Meridol tanntråd er laget i praktiske design som gjør dem enkle å ta med på ferie eller på farten. Du kan enkelt trekke av tanntråden som du kan bruke til å rense alle mellomrommene mellom tennene.


Optimaliser din tann- og munnhygiene med Meridol tanntråd

Har du nylig tatt en kritisk titt på baderomsskapet ditt? Blir tannbÞrsten litt frynsete og er det ingen tanntråd eller tannpirkere så langt Þyet kan se?

Du bÞr ikke ta så lett på tann- og munnhygienen, fordi studier de siste årene har dokumentert at bakterier fra f.eks. mellomrommene mellom tennene kan spre seg via blodet til resten av kroppen. Kroppen din kommer dermed under en unÞdvendig stor belastning, og bl.a. immunsystemet kan ha problemer med å holde stand. Så hver gang du finner tanntråden er det ikke bare for å holde munnen ren og fin, men også for å hjelpe resten av kroppen.

I tillegg til tanntråd og tannpirkere har Meridol også bl.a. munnvann i deres velassorterte sortiment – ​​og alle produktene er skapt ut fra ideen om at de gagner den generelle helsen i munnen.