Xerostom munnvann

Mange menn og kvinner er med jevne mellomrom plaget av munntørrhet. Det er en lidelse som kan oppstå i løpet av livet eller som en bivirkning av sykdom. Uansett årsak kan du få bukt med problemet med munntørrhet ved å bruke Xerostom munnvann i forbindelse med tannpussen morgen og kveld.

De aktive og sunne ingrediensene i Xerostom munnvann bidrar til å stimulere produksjonen av spytt, slik at du kan spise, drikke og snakke uten fysisk ubehag.

Du kan ha munnvannet med deg i vesken eller i hanskerommet på bilen hvis du trenger hjelp i løpet av dagen.

Få enda mer effekt ved å kombinere bruken av Xerostom munnvann med de andre produktene mot munntørrhet fra Xerostom .


Xerostom oral skyldfølelse - kan hjelpe deg med å bekjempe munntørrhet

De fleste av oss har nok opplevd å føle tørr i munnen under den store presentasjonen på jobben eller den viktige eksamen. Det er ikke et ukjent fenomen at munntørrhet kan oppstå midlertidig i denne typen stressende situasjoner. Siden det er midlertidig, tenker du kanskje ikke på det. Men for en stor andel av den voksne befolkningen er det en plage de opplever daglig, fordi spyttproduksjonen ikke er optimal.

Symptomene kan være problemer med å snakke og svelge, økt behov for å fukte ganen med vann, dårlig ånde samt tannkjøttproblemer og soppinfeksjoner.

Med Xerostom har du funnet et merke som har dedikert seg 100 % til å bekjempe munntørrhet. I tillegg til munnvann inkluderer serien også tannkrem .