Le Tube

Le Tube oppdrag: Å pusse tennene skal være hyggelig

Tropical Melody , Groovy Fresh eller Electro White ? Du er inne for en ekte smaksfest når du velger produktene fra franske Le Tube , som har som mål å gjøre tannpussen mye morsommere enn det du er vant til. Oppskriften er fantastiske smakskombinasjoner og rene naturlige ingredienser.


Le Tube er kjent for sine tannkremer og tanntråd, og det franske teamet har erstattet alle slags skadelige ingredienser, inkludert sulfater og parabener. I stedet får du økologiske produkter som skaper et festmåltid inne i munnhulen. Le Tube bruker mye kokosnøttderivater samt kokosolje for å gi tannkremen deres en mykere konsistens enn de tradisjonelle variantene.

Silkematerialet til tanntråden deres er hentet fra Frankrike hos en familiebedrift som har blitt verdenskjent for sitt håndverk innen silketråd. Samtidig har tanntråden et belegg av bivoks som bidrar til å beskytte tannkjøttet så mye som mulig.

Kvalitetsdetaljer har derfor blitt tenkt inn i alle ledd i produksjonsprosessen. Selv duftkombinasjonene er utviklet i nært samarbeid med franske parfymere.

Du kan handle dine Le Tube tannkremer og tanntråd direkte her på Munnfrisk.no , så hvorfor ikke gi børstingen en ekstra dimensjon i dag?