Tannkremtabletter

Med tannkremtabletter får du et virkelig godt alternativ til tannkrem i tube. En tannkremtablett løses opp sammen med spyttet ditt og vil deretter fordeles i munnen, hvorpå du pusser som vanlig. Tilgjengelig med eller uten fluor. Se hele utvalget av tannkrem her.


Tannkremtabletter er et bærekraftig alternativ

Tannkremtabletter er tannkrem i fast form som er laget mer bærekraftig og kommer i mer bærekraftig emballasje. Tannkremtabletter er laget av naturlige, men effektive ingredienser, i tillegg inneholder de ikke vann, akkurat som plasten er spart bort i emballasjen. Én tablett er nok til én tannpuss, slik at du også unngår overdosering.

Tannkremtablettene fås med eller uten fluor, akkurat som de finnes i ulike deilige smaker. Nedenfor får du en oversikt over noen av smakene:

  • Peppermynte
  • Mentol
  • Jordbær
  • Lemon
  • Bringebær
  • oransje
  • Ingefær/sitron
  • Sage

Tannkremtabletter er perfekte for reiser

Er du også lei av å ha tannkrem overalt i toalettvesken når du reiser? I tillegg til at tannkrempastiller er et bærekraftig alternativ, er de også perfekte å ha med seg om du skal reise uansett om det er en kortere eller lengre tur. Som nevnt slipper du å ha tannkrem over alt på grunn av en lekk tube som ikke lukker ordentlig. I tillegg kan du pakke det nøyaktige antallet tannkrempastiller du vet du trenger. Skal du bare være borte en helg, kan du for eksempel bare pakke to pastiller pr dag, i stedet for å pakke en hel tube med tannkrem.

Tannkremtabletter for barn

Hos MundFrisk selger vi også tannkremtabletter til barn med deilig jordbærsmak. Hvis barnet ditt er lei av daglig børsting, kan du prøve å introdusere tannkremtabletter. I tillegg til at alle våre tabletter er laget utelukkende av naturlige ingredienser uten unødvendige tilsetningsstoffer, er det også flere fordeler ved å bytte til dem:
Du unngår overdosering, da hver tannkremtablett inneholder riktig dosering for én børsting
Tannkremtabletter hjelper det store barnet med selvhjulpenhet, da barnet enkelt kan ta en tablett selv, og du vet som forelder at det verken er for mye eller for lite tannkrem.

Husk imidlertid å ikke gi tannkremtabletter til de minste barna, da de utgjør en kvelningsrisiko.

Hvordan bruke tannkremtabletter?

Tannkrempiller er super å bruke. De løses lett opp i munnen din så snart du tygger dem. Fukt deretter tannbørsten og børst som vanlig. Tannkrempiller fungerer akkurat som tannkrem, men kommer bare i en annen form. Tennene dine blir derfor like rene og pusten like frisk som ved bruk av vanlig tannkrem.

Klikk på de enkelte produktene for å lese mer om dem. Hvis du har spørsmål om våre tannkremtabletter, vennligst kontakt oss på telefon, e-post eller chat.