Xerostom

Lider du av tørr munn? La Xerostom hjelpe deg å eliminere ubehaget! Xerostom er spesielt utviklet for personer med xerostomi (tørr munn) og stimulerer spyttproduksjonen. Blant vårt utvalg av Xerostom finner du tannkrem, munnspray, munnvann og salve. Se også hele vårt utvalg som lindrer munntørrhet .


Xerostom gir deg tilbake livskvaliteten

Munntørrhet (xerostomi eller xerostomi) er en plage som kan gi fysisk ubehag i ulike sammenhenger. Du kan ha problemer med å svelge og måltider kan bli en utfordring.

Xerostom er et merke som kan hjelpe deg med å få tilbake livskvaliteten. Du kan velge mellom tannkrem, spray, salve og munnvann som er laget for å stimulere spyttproduksjonen slik at du kan spise, le, snakke og drikke igjen uten ubehag eller vanskeligheter.

Når det gjelder munntørrhet og xerostomi generelt, er det fordi bløtvevet, som tannkjøttet, tungen og innsiden av kinnene, blir mer skjøre og mister sin elastisitet. Hvis dette skjer, kan det være smertefullt å spise og snakke og de fleste legger automatisk om kostholdet for å unngå ubehaget og smertene, som kan føre til andre problemer.

Det er flere grader av xerostomi, som også avgjør hvor få eller hvor mange Xerostom produkter du bør bruke. Er du bare litt plaget av munntørrhet kan du nøye deg med å bruke ett enkelt produkt, men lider du av veldig munntørrhet og generelt er plaget med det til daglig, kan du med fordel kombinere flere produkter. Bruk av flere Xerostom produkter gir optimal effekt gjennom dagen og kan uten problemer inngå i en xerostomibehandling. En kombinert bruk av Xerostom produkter i én uke har vist seg å øke spyttstrømmen med opptil 200 %.

Salve, munnvann og tannkrem er enklest å bruke hjemme, men du kan dra nytte av Xerostom spray og dens gunstige effekter hele dagen. Bare ha den i vesken eller lommen og bruk den før et måltid.

Hvilket Xerostom produkt bør jeg velge?

Alle Xerostom produktene lindrer munntørrhet og kan med fordel kombineres dersom du lider i hverdagen. Det kan være vanskelig å vite på forhånd hvilket produkt du liker best. Derfor har vi samlet en beskrivelse av hvert Xerostom produkt nedenfor, slik at du enkelt kan danne deg en oversikt.

Xerostom salve

Inneholder extra virgin olivenolje, betain og xylitol, som øker spyttproduksjonen, men inneholder også fluor, kalium, kalsium og naturlige oljer som pleier munnen og tennene.
Påfør etter behov, helst før måltider og før sengetid.

Xerostom munnspray

Gir umiddelbar og langvarig lindring i forbindelse med munntørrhet, samtidig som den beskytter munnen mot bakterier. Inneholder både vitamin E og vitamin B5.

Xerostom munnvann

Gir langvarig lindring av munntørrhet når munnvannet gurgles ufortynnet i 1 minutt. Munnvann er også egnet for personer som lider av magesår eller diabetes.

Xerostom tannkrem

Uten kjemikalier og syre og har en frisk smak av sitron. Inneholder fluor, som beskytter tennene og med fordel kan erstatte din vanlige tannkrem. Børst 3 ganger om dagen i 3 minutter for optimal effekt.