Gillette ProShield

Gillette ProShield optimal beskyttelse med en ekstra fuktighetslist

Gillettes ProShield-serie er fra 2015 og er dermed en oppgradering av ProGlide, som kom året før. De to seriene minner derfor også til en viss grad om hverandre. Blant annet har de begge den smarte Flexball-teknologien, hvor skrapen kan dreies både til høyre og venstre, noe som gjør det mye lettere å følge ansiktskonturene ganske presist under barberingen.


En av de største forskjellene mellom seriene er at ProShield har en ekstra fuktighetslist, slik at du kan beskytte huden din i enda større grad. Fuktlistene er plassert øverst og nederst på skrapen. Begge seriene har 5 blader, og derfor kan du oppnå en svært presis barbering i de forskjellige ansiktssonene selv rundt det mer delikate neseområdet.

Hos Munnfrisk.no kan du kjøpe din ProShield barberhøvel med ønsket tilbehør, enten du er på utkikk etter nye barberblader, en ny aftershave eller barberkrem. Husk også å se på våre andre Gillette serier her på Munnfrisk.no .

Amerikanske Gillette startet opp i 1900 og har siden den gang nådeløst presentert det ene banebrytende produktet etter det andre. I dag regnes de som et av de ledende merkene innen barberings- og personlig pleieprodukter i verden.