Gillette Satin Care

Gillette Satin Care er laget for kvinner hvis hud trenger litt ekstra pleie. Serien har produkter for hele kroppen og inneholder ingredienser som aloe vera og vitamin E, som etterlater huden din silkemyk og reduserer ubehag uansett hudtype.


Forvandle barberingen din med Gillette Satin Care

Gillette Satin Care er en linje spesialdesignet for kvinner og deres barberingsbehov og er en serie produkter som kombinerer teknologi og ingredienser for å skape en mer skånsom og effektiv barbering.

I serien finner du produkter som inneholder ingredienser som aloe vera, vitamin E og andre næringsstoffer som sammen etterlater hydrert og smidig hud, uavhengig av hudtype.

I tillegg finnes det også et Satin Care produkt for de som ønsker en eksfolierende effekt samt Gillette Venus Satin Care Intimate, som inneholder riktige pH-verdier for å ta vare på og støtte den naturlige regenereringsprosessen i området. Formelen er skreddersydd for dette sensitive området og gir en jevn og behagelig opplevelse.


Hos MundFrisk kan du også finne andre serier fra Gillette som er spesialdesignet for ulike barberingsbehov.

Gjør barberingen din til en godbit med Gillette Satin Care

Du kjenner kanskje følelsen av at barbering er noe som må gjøres, men ikke noe som nytes. Med Gillette Satin Care kan den silkeaktige teksturen og de pleiende egenskapene forvandle din daglige rutine til et øyeblikk med selvvelværing.


Satin Care tilbyr et variert utvalg av produkter for å komplimentere din hudtype og personlige preferanser, for eksempel:

  • Gillette Venus Satin Care Intim
  • Venus Satin Care Gel


Barbering trenger ikke lenger være et ork eller en kjedelig oppgave. Med Satin Care blir det et øyeblikk hvor du kan ta deg tid til deg selv, slappe av og nyte følelsen av frisk og myk hud.

Enten du leter etter en klassiker eller en mer nærende opplevelse, finnes det et Gillette Satin Care -produkt som passer dine behov og forvandler hele barberingsopplevelsen.

Gillette Satin Care - den hemmelige ingrediensen for silkemyk hud uansett hudtype

Med Gillette Satin Care , Gillette Venus Satin Care Intimate og Venus Satin Care Gel som en fast del av barberingsrutinen din, vil du oppleve at huden din blir mer hydrert, myk og smidig.
Hvis du lider av hud som har en tendens til å bli irritert på grunn av dehydrering etter barbering, vil dette problemet forsvinne med Satin Care .


Vil du gi hele kroppen den omsorgen den fortjener og føle deg bortskjemt og enda vakrere? Da er Gillette Satin Care et godt sted å starte for silkemyk hud.