Munnvann med fluor

Det kan dannes bakterier i munnhulen, som tanntråden og tannbørsten ikke kan eliminere. Du trenger munnvann som kan rense hele munnhulen og rense både kjøtt- og tannoverflater.

Hos Munnfrisk.no finner du ulike varianter av munnvann med fluor. Vi selger blant annet produkter fra Oral-B , Today Dent og Odol-Med3 .

Blant vårt brede utvalg kan du finne munnvann for både barn og voksne. Det brede utvalget gjør det mulig for menn, kvinner, gutter og jenter å velge produktet som matcher deres personlige smak. Det anbefales at du bruker munnvann som den siste delen av din daglige tannpleierutine.


Det korte svaret er ja. Du kan grovt skissere munnvann i to kategorier den kosmetiske og den terapeutiske. De har hver sin kvalitet, så hva du velger avhenger mye av dine personlige behov.

Som navnet tilsier har de kosmetiske munnvannene en mer overfladisk funksjon. De er f.eks. bra for de som primært ønsker å bruke munnvannet mot dårlig ånde. De terapeutiske inneholder en annen type ingredienser typiske ingredienser er klorheksidin og fluor. De er bl.a. bidra til å virke desinfeksjonsmiddel mot karies, og de kan også bidra til å holde et bestemt område av tannen rent, hvis du f.eks. har vært gjennom større tannkirurgi og klarer ikke å pusse så grundig som vanlig.

Velger du munnvann med klorheksidin , kan det være en anbefaling fra produsenten om hvor ofte du bør bruke den. Ellers kan de terapeutiske munnvannene brukes i samme grad som de kosmetiske.