AllBambu tanntråd

AllBambu tanntråd med planteingredienser og søte smaker

Tanntråd med jordbærsmak? Ja, det er en av de mange smakene du finner i tanntrådsortimentet fra AllBambu her på Munnfrisk.no .

Selv om en frisk jordbær- eller myntesmak kan være et vinnerargument i seg selv, har tanntråden fra AllBambu også enda flere nyttige egenskaper. Den kombinerer planteingredienser som maisstivelse, aktivt kull og candelillavoks, som er komposterbart. Selve voksen er med på å gi tanntråden ekstra styrke, slik at du får samme holdbarhet som fra de mer vanlige typene tanntråd.


Gleden over planteingredienser er nøkkelen bak AllBambu , som bevisst har valgt å gå bort fra bruken av plast og andre skadelige stoffer. Det primære plantematerialet i samlingene er bambus. Det kanadiske merket har satt bærekraft øverst på agendaen, da ønsket er å ta opp kampen mot mengden plast i økosystemet vårt.

Ved å gjøre husholdningsprodukter «grønnere» håper AllBambu også at produktene skal bli lettere tilgjengelige for den generelle forbrukeren.

Med AllBambu renser du ikke bare tennene, men også økosystemet. Ta en titt på vår tanntråd fra AllBambu på denne siden i dag.