Pachamamaï tannkrem

Tannkrem i en helt ny form men med respekt for naturen.

Pachamamaï er et fransk merke som har dedikert seg 100 % til å utvikle kosmetiske produkter for ansikt, kropp og hår basert på en bærekraftig tankegang og med et ønske om å opprettholde høy etikk i alle grener av produksjonssamarbeid med leverandører.


Produktutvalget inkluderer en solid tannkrem - bl.a. i kapselform, som løses opp i vann og deretter fungerer som en tradisjonell tannkrem. Det betyr at du kan spare ganske mye penger på tannkremforbruket, dels ved å kunne kjøpe påfyll, og dels ved å unngå et større sløsing.

En av hjørnesteinene i Pachamamaïs produktutvikling er ønsket om null avfall.

Et annet stort pluss er at Pachamamaï bruker ingredienser fra økologiske og bærekraftige gårder. Ingrediensene er med på å gi en frisk smak, hindre plakkdannelse, hemme dannelsen av bakterier og gi næring til det sensitive tannkjøttet selvfølgelig med respekt for naturen og lokalsamfunnene som ingrediensene hentes fra.

Pachamamaï bruker også bare råvarer uten grusomhet. Finn din Pachamamaï-tannkrem her hos MundFrisk den er både et godt valg for din munnhygiene, men også naturen.