&Keep mellomromsbørster

&Keep er et selskap som har valgt å gjøre noe aktivt for å skape et bedre klima. Hver dag brukes utallige tonn plast til vanlig hverdagshygiene som å holde munn og tenner rene.

Det har &Keep til hensikt å endre på, og her på Munnfrisk.no synes vi det er et godt oppdrag. Derfor finner du et utvalg av noen av de mest populære produktene for munn- og tannpleie fra &Keep her.

Produktene er f.eks. deres funksjonelle og bærekraftige interdentale børster, deres veganske tanntråd, bambus tannbørster og mye mer. Alle produkter som har mindre påvirkning på klimaet enn de tradisjonelle plastproduserte pleiemidlene for munn og tenner.


Bryr du deg om tennene og tannkjøttet, men også ønsker å delta i kampen for å skape en mer bærekraftig hverdag, så starter det med de helt små produktene. Det kan f.eks. be &Keep rombørster som er laget av bærekraftig bambus, og kommer i en biologisk nedbrytbar forsendelseseske.

&Keep space-børster er ikke bare bra for helsen din, men også for miljøet. Se utvalget av &Keep gap børster her på Munnfrisk.no

Vi anbefaler absolutt at du kjøper &Keep mellomromsbørster i flere størrelser, da mellomrommene i munnen din definitivt ikke er like mellom hver tann.