SnoreReduze

SnoreReduze : CE-merkede produkter for å redusere snorking

SnoreReduze eies av det danske selskapet Albert Larsen ApS og tilbyr deg CE-merkede snorkeprodukter som er godkjent for salg i EU. Du kan derfor trygt bruke dem hvis du ønsker å bli kvitt din eller partnerens snorking.


Fra nesekjegler til neseflekker

Hos MundFrisk.no kan du alltid finne et stort utvalg snorkeprodukter fra en rekke forskjellige merker - og ikke bare MundFrisk og SnoreReduze . Det er generelt kjent at det ikke finnes ett mirakelprodukt som lindrer alle typer snorking.

Tvert imot, hva som fungerer for den enkelte er ekstremt individuelt. Du må derfor ofte prøve ditt beste for å finne riktig produkt. Du kan også trenge profesjonell hjelp for å vurdere hva som kan avhjelpe problemet og om du i verste fall lider av obstruktiv søvnapné.

Vil du vite mer om hva som vanligvis forårsaker snorking? Les da artikkelen vår om snorking her .

Neseflekker

Et av våre enklere midler mot snorking inkluderer for eksempel neseplaster som utvider nesegangen.

Problemer med snorking kan være forårsaket av naturlig muskelavslapping under søvn som innsnevrer de øvre luftveiene. Dette gjør det vanskeligere å trekke luft skikkelig gjennom systemet.

Muntlige strimler

Men du kan også prøve de alternative munnstripene, hvor du tvinger luften inn gjennom nesegangen og i stedet stenger den for å puste gjennom munnen.

Hvis du lider av snorking, er du sikkert også kjent med problemet med å våkne med sår hals fordi du bare har blåst luft gjennom munnen hele natten.

Neseklips og nesekjegler

Nesekjegler og neseklemmer er et annet godt produkt for å optimalisere bedre luftpassasje gjennom nesepassasjen i de sene nattetimer.

Snorkeprodukter med ekstra sidefordeler

Når du kjøper et snorkeprodukt er det naturlig nok med det primære ønsket du ønsker å bli kvitt snorkingen. Det finnes imidlertid flere snorkeprodukter som også har andre gode fordeler.

Dette gjelder for eksempel biteskinner. De er utformet for å forhindre skade fra å gniss, men de kan også stabilisere måten du puster på om natten. På denne måten unngår du både slitasje på emaljen og snorking. Så du vil slå to fluer i en smekk?

Ta allerede i dag en titt på hva vi kan tilby deg av ulike snorkeprodukter - ikke minst med det nye merket SnoreReduze .