Curasept Whitening

Bleke tennene med Curasept

Curasept er et italiensk merke som spesialiserer seg på oral . Det har imidlertid på ingen måte vært meningen å gjøre som alle andre, men heller å revolusjonere markedet med innovative produkter.

Mange forskningstimer går med i utviklingen av hvert enkelt produkt, og Curasept har valgt å merke seg med en rekke serier. Seriene retter seg mot de mer vanlige områdene innen munnhygiene samt de spesielle behovene til deg, som f.eks. gjennomgår et kreftforløp eller sliter med å finne tannbørster til protesene eller ekstra såre tannkjøtt.


Curasept tilbyr også ulike tannblekingsprodukter fra deres Whitening serie, hvor du finner både tannkrem og munnvann . Det er ganske greit å bruke begge produktene, så du slipper å gå inn i avanserte eksperimenter hjemme på badet når jakten er på hvitere tenner.

Med en blekende tannkrem fra Curasept kan du f.eks. pusse tennene og la silikapartikler slipe emaljen, slik at du fjerner avleiringene som gir tennene et gulaktig utseende. Formelen hindrer deg imidlertid også i å bryte ned emaljen - men beholder i stedet de viktige mineralene på emaljen.

Den blekende munnvannet fungerer som tradisjonelle munnskyllevæsker ved at du gurgler i litt over 1 minutt. Det er her ingredienser som karbamidperoksid og fytinsyre gir blekeeffekten.

I tillegg til Whitening serien fra Curasept finner du også Curasept Luxury Whitening -serien hos MundFrisk.no . Her får du litt mer eksklusive råvarer som f.eks gull- og sølvpartikler i vår Gull-variant.

Så bruk gullet til å fjerne de stygge gule beleggene!