Les Daronnes

Les Daronnes franske naturprodukter basert på enkle og sunne formler.

Les Daronnes er et fransk kosmetikkmerke som blander de gamle håndverksmetodene med enkle og sunne formler samt et innovativt og feministisk aspekt. Målet er å tilby deg rene produkter som tar vare på kroppen på en naturlig måte.


Produksjonen er gjennomgående fransk og ingrediensene er hentet fra Touraine-regionen, ofte omtalt som Frankrikes hage på grunn av sin store overdådighet. Alle ingrediensene høstes med den største respekt og så nært produksjonsanleggene som mulig. De er også økologisk sertifisert i henhold til internasjonale standarder.

Hos Munnfrisk.no har vi valgt å selge tannkrempulver fra Les Daronnes . Et godt alternativ for deg som vil prøve å pusse tennene på en ny, men likevel effektiv måte.

Når du har dyppet tannbørsten din direkte i pudderet, får du den samme deilige følelsen som med vanlig tannkrem. Du bruker bare et mindre beløp, noe som er gode nyheter for både miljøet og deg som forbruker som ønsker å kutte ned på daglige kostnader.

Tannkrempulveret inneholder ingredienser som eteriske oljer fra peppermynte, sitron og tea tree, som bl.a. gir en antiseptisk, rensende og forfriskende effekt. Den inneholder også kalsiumkarbonat, som sliper og renser tennene svært forsiktig men uten å skade dem.

Så kjøp ditt tannkrempulver fra Les Daronnes med tillit!