Tanntråd + Tannpirkere fra Hydrophil

Bryr du deg om miljøet vårt, og er det viktig for deg og din familie å ta bærekraftige valg? Når du velger tanntråd og tannpirkere fra Hydrophil , får du sunne produkter som er laget av naturlige ingredienser. Tannpirkerne er f.eks. laget av bambus, som er et 100 % nedbrytbart materiale.

Det er ikke bare miljøet du er med på å beskytte når du velger tanntråd og tannpirkere fra Hydrophil . Tennene dine får skånsom behandling fra tanntilbehøret, som du kan bruke hver morgen og kveld som en fast del av din daglige munnhygienerutine.


Hvem står bak Hydrophil ?
Et stort antall tannpleiemerker har dedikert seg til bærekraft, som blir et stadig viktigere tema for forbrukerne. Hydrophil er et tysk merke som går et skritt videre. Her er det ikke nok å satse på for eksempel Fairtrade-sertifiserte og veganske materialvalg. Visjonen er også å gjøre produktutvalget så vannnøytralt som mulig, noe som er med på å gjøre merket til en pioner innen sitt felt.

Grunnleggerne av Hydrophil har alltid hatt en forkjærlighet for å fokusere på alle aspekter av vann som en begrenset ressurs det startet med en blogg og har nå utviklet seg til et merke som utvikler ulike produkter innen tannpleie og personlig hygiene. Rombørstene i bambus er bl.a. en god eksponent for veien Hydrophil har valgt å følge med stort engasjement.