Piksters

En gap børste bør være en vanlig del av utstyret ditt for å holde munnen og tennene sunne. Piksters produserer et bredt spekter av praktiske og myke gap-børster som har blitt foredlet og utviklet gjennom mange år. De små, avlange børstene er designet for å rengjøre mellom tennene der din vanlige tannbørste ikke kan nå. Busten er laget av nylon og er belagt med sunn plast, så det er enkelt for deg å sette inn børstehodet mellom tennene. Du trenger ikke være erfaren med gap børster når du velger Piksters . Alle produktene er laget med smale og ergonomiske håndtak som gjør det enkelt for deg å rengjøre mellom alle mellomrom mellom tennene etter tannpuss.


Leder innen sitt felt - anbefalt av tannleger
Piksters kommer fra Australia, og har i en årrekke vært et av de ledende merkene innen gap børster. Det australske laget har imidlertid for lengst overtatt verdensmarkedet også og med like stor popularitet.

Produktene kjennetegnes ved å være utviklet i tett samarbeid med spesialister på området, og du har derfor stor nytte av innovasjonen og ekspertkunnskapen som er innkapslet i de enkelte produktene. Piksters ' mellomromsbørster anbefales sterkt av tannleger. Ifølge teamet utgjør tannkjøttproblemer rundt 80 % av alle tannproblemer, og det gir derfor veldig god mening å investere i disse mellomromsbørstene, spesielt hvis du for eksempel har implantater og kroner som krever ekstra grundig rengjøring.