Tannbørster fra Curaprox

Curaprox tannbørster er elsket av millioner over hele verden! Tannbørstene fra Curaprox er ikke som alle de andre; de er utviklet med sveitsisk presisjon og innovasjon. En Curaprox tannbørste er utstyrt med de patenterte CUREN®-fibrene, som utgjør en verden av forskjell. CUREN®-fibrene er i motsetning til de tradisjonelle nylonbørstene hårfine, myke og skånsomme, noe som betyr at en Curaprox tannbørste er helt fenomenal for alle med sart og følsomt tannkjøtt. Hvis du ennå ikke har tatt steget kan vi absolutt anbefale deg å prøve en fløyelsmyk tannbørste fra Curaprox . Se også våre mange andre fantastiske dental fra Curaprox .


Har du problemer med å nå innsiden av jekslene? Eller lider du av frostskader på tannoverflaten? Det er ingen tilfeldighet at Curaprox tannbørster er populære valg når det kommer til kjøp av individuelt og personlig tannpleieutstyr. Du får innovative og spesiallagde tannbørster fra Curaprox , som er utstyrt med ultramyk og skånsom bust.

Du finner en tannbørste for hvert medlem av familien, og du kan velge et spesielt design på håndtaket når grepet skal være trygt og stabilt.

Alle Curaprox tannbørster kan kjøpes til konkurransedyktige priser, så du slipper å bekymre deg for økonomi når det er på tide å bytte børste.