Isposer / Varmepakker

En ispose gir effektiv smertelindring og de fleste kan også levere både kulde og varme. Kjøp en ispose hos MundFrisk det er lurt å ha en gjenbrukbar ispose eller varm gel liggende hjemme, så har du alltid mulighet til å behandle skader. Prøv også et smertestillende varmeplaster .


Bruk en ispose for smertelindring og skadebehandling

Har du forstuet ankelen, skadet kneet eller forstuet håndleddet? Kanskje du opplever smerter i nakke og skuldre? Med en ispose har du mulighet til å lindre smertene og behandle skaden hjemme. En ispose kan brukes til både kulde og varme og har vært brukt i sportsverdenen i mange år, da det er en effektiv metode for å lindre smerte og hevelse. Kulden motvirker hevelsen i det omkringliggende vevet, samtidig som den kjølende effekten får de små blodårene til å trekke seg sammen. Kulden fra en ispose er også med på å skjule smertene slik at de ikke registreres i samme grad.

En ispose til sport kan også med fordel brukes etter kamp, ​​for å slappe av muskler og ledd.

Det er viktig at en ispose ikke ligger rett mot huden, men i stedet pakket inn i et tøystykke. Det kan for eksempel være et kjøkkenhåndkle, håndkle eller en t-skjorte. Du bør ikke bruke en ispose i mer enn 15-20 minutter av gangen.

En ispose er både varm og kald

Isposene våre er ikke bare kalde. De fungerer for både varm og kald bruk. Dette er derfor gelposer eller en gelvarmepute, fremfor en direkte ispose.

En kombinert ispose og gelvarmepute kan brukes til ulike smertelindringer. Som nevnt ovenfor er kulde bra for akutte smerter, som forstuet eller forstuet ankel, men varme er bra for andre smerter.


La en av våre gelposer levere varmeterapi mot bl.a.

  • Muskelsmerte
  • Menstruasjonssmerter
  • Mageknip
  • Vondt i korsryggen
  • Spenninger i nakke og skuldre

Du kan også med fordel bruke gelposer hvis du kommer hjem med kalde hender og trenger å varme dem opp igjen.

Velger du å bruke gelposene som en ispose, kan du også bruke dem på pannen dersom du får feber. Dette vil ha en beroligende og oppkvikkende effekt ettersom hodet kjøles ned til en mer behagelig temperatur. Ikke la en ispose ligge rett på pannen, men sørg i stedet alltid for å pakke den inn i et tøy.

Finn den beste ispakken hos MundFrisk

Hos MundFrisk finner du en gjenbrukbar ispose som kan brukes til både kulde og varme.

Du finner tre forskjellige varianter:

  • En firkantet en
  • En rektangulær en
  • Ispose til barn med dyremotiv. Velg mellom delfin, blekksprut eller frosk.


En gjenbrukbar ispose/gelpose kan oppbevares i fryseren dersom du ønsker at posen skal avgi kulde. Hvis du derimot ønsker at den skal avgi varme, kan posen enkelt varmes opp i mikrobølgeovnen.