Today Dent Tannkrem

Tilhører du den voksende gruppen av dansker som ønsker en behagelig smak når du pusser tennene? Når du velger produkter fra Today Dent , får du forskjellige varianter av tannkrem å velge mellom. Du kan gå for den klassiske versjonen hvis du foretrekker smaken av mynte. Eller du kan kjøpe den moderne versjonen i form av tannkrem, som er basert på naturlige ekstrakter og urter.

Uansett hvilken tannkrem fra Today Dent du velger, får du et sunt og rensende produkt som kan gjøre tennene og tannkjøttet sterkere hver gang du bruker det.


Tannpuss spiller en viktig rolle i våre daglige hygienerutiner, og det er derfor også lurt å velge en god tannkrem som den fra Today Dent . Det viktige med å pusse tennene er kanskje i motsetning til hva du tror selve tannbørsten, og at du får flyttet den over tennene i grundige bevegelser slik at du renser tennene. Tannkremen er egentlig ikke nødvendig for rengjøring, men har i stedet som funksjon å forebygge ulike tannproblemer, som karies, tannkjøttbetennelse, tannstein og plakk.

En av de aktive ingrediensene i tannkremer fra Today Dent er fluor, som er med på å styrke emaljen. Den beskytter også mot de mange syreangrepene du daglig utsetter tennene dine for