Curasept -spesialist

Curasept Specialist - serien med spesialdesignede tannbørster

Det kan oppstå spesielle situasjoner gjennom livet hvor du trenger mer spesialiserte tannbørster enn standardmodellene du finner i supermarkedet.

Hos MundFrisk.no kan vi tilby deg et velassortert utvalg spesialtannbørster fra italienske Curasept . Dette inkluderer bl.a. tannbørster for de som har implantater og/eller proteser, blottlagte tannrøtter, har gjennomgått kirurgiske inngrep eller trenger å pusse isolerte tenner.


Kort fortalt dekker tannbørstene fra Curasept Specialist-serien alle slags spesielle behov under tannpuss. De er utformet på en spesiell måte slik at du ikke skader for eksempel implantater under bruk. De har også et ergonomisk håndtak, slik at du enkelt kan styre tannbørsten i ønsket område.

Curasept er et merke som alltid har valgt å satse hardt på forskning i årevis for å kunne presentere deg for innovasjoner av aller høyeste kaliber - og gjerne med tanke på spesielle behov. Skal du derfor bruke spesialprodukter innen oral , er Curasept det opplagte stedet å starte reisen.

I tillegg til tannbørster har vi også geler for munnsår, eksklusive tannblekingssett med gullpartikler, produkter for å hindre demineralisering av emalje, tanntråd med klorheksidin og mye mer fra Curasept serien.