UltraDex tannkrem

Ultradex tannkrem er høykvalitets tannkrem og tannbleking. Den ble laget av en professor i odontologi i samarbeid med et britisk universitet.

Tannkremen hjelper til med å beskytte sensitive tenner og har en lav ekvivalent RDA på 38, som sikrer at den ikke eroderer tannoverflaten.

I løpet av 14 dager vil du oppleve bleking av tennene og skånsomt fjerning av flekker fra tennene.

Tannkremen trenger inn og fjerner dårlig ånde, slik at du kan få et selvsikkert smil og grin . Den er 100 % fri for sterke slipemidler og Sodium Lauryl Sulphate (SLS).


Ultradex er tannkrem som er utviklet med en avansert iQ+ ActiveOxi Technology®. UltraDEX ® Low-Abrasion Tannkrem er klinisk bevist for å umiddelbart eliminere dårlig ånde og gi 12 timers frisk pust.

Du kan også få Ultradex tannkrem, som er utviklet for å bleke tennene skånsomt. Det betyr at du kan få fjernet flekker på tennene gradvis.

Ved å pusse to ganger om dagen reduserer du dårlig ånde og bleker tennene skånsomt. Du beskytter tenner og tannkjøtt, og gjenoppretter naturlige hvite tenner ved å skånsomt fjerne hverdagsflekker.

Støttet av vitenskapelig forskning og klinisk bevist teknologi, har UltraDEX ® blitt utviklet, brukt og anbefalt av tannleger i 25 år. Du kan få tannkremene med forskjellige typer smaker.