Kom Avant

Tilbake til de gode, rene produktene med Comme Avant

Franske Comme Avant er et merke som ønsker å gå tilbake til «comme avant» ting som de en gang var uten alle de syntetiske tilsetningsstoffene. For Comme Avant er konseptet «jo mindre, jo bedre», som er direkte oversatt til korte ingredienslister uten tvilsomme komponenter. Dette gjør det enkelt for forbrukeren å se hva de faktisk får for pengene.


Comme Avant står i dag bak et bredt utvalg av både kosmetiske produkter og klær. Dette er produkter som kjennetegnes ved verken å skade miljøet eller individet, noe som understrekes av et stort antall økologiske sertifiseringer. De er rett og slett naturlige og effektive uten farger eller andre konserveringsmidler, og all emballasje og restmaterialer resirkuleres alltid i en eller annen grad for å unngå sløsing.

Historien til familiebedriften Comme Avant er basert på en ekte kjærlighet til naturlige ingredienser. For mange år siden var det nesten umulig for familien å finne et ufarlig produkt til den nyfødte sønnen Nael, som ikke irriterte huden i en eller annen grad. Løsningen ble å utvikle de ønskede produktene uten noen form for hormonforstyrrende stoffer.

Det første produktet i serien var en såpe basert på økologisk olivenolje. Deretter har det blitt en mengde andre produkter som solid tannkrem, som vi selger her på Munnfrisk.no .

Hvis du er ute etter enkle formler og stor åpenhet i produktene dine, er Comme Avant definitivt en produktkolleksjon du virkelig kan glede deg over.