Happy Tabs tanntråd

Happy Tabs naturlige munnpleieprodukter uten plastavfall

Små skritt har også sin begrunnelse. Dette er grunnkonseptet bak Happy Tabs , som jobber målrettet for å fjerne mer plast fra munnpleiemarkedet. I stedet ønsker selskapet å gi forbrukerne lett tilgjengelig tilgang til de mer naturlige produktene uten skadelig kjemi. Formlene er unike og er utviklet i samarbeid med både tannleger og forskere.

Du redder kanskje ikke hele planeten ved å kjøpe tanntråd i gjenbrukbare glassbeholdere, men du tar et viktig skritt i riktig retning og det er langt viktigere enn å ikke gjøre noe i det hele tatt.


Happy Tabs er et nyere selskap som ble etablert i 2019, men som allerede har bidratt til å fjerne titusenvis av plasttannkremtuber, tannbørster og tanntråd fra ulike søppelfyllinger og verdenshavene. Så hvorfor ikke bli med på reisen?

Happy Tabs prøver så langt det er mulig å bruke bærekraftige ingredienser helst uten vann og med en null avfallsmetode. Dersom det ikke er mulig å bruke en null avfallsmetode i forhold til det enkelte produkt, benyttes alltid FSC-sertifisert eller lignende emballasje.

Her på Munnfrisk.no kan vi introdusere deg til Happy Tabs sin tanntråd laget av 100 % biologisk nedbrytbar og maisbasert PLA.