GUM Elektriske tannbørster

Det var en gang da en tannbørste bare var en tannbørste. Det er ikke sånn lenger. Det er nå så mange typer og merker på markedet at det kan være en stor utfordring å finne frem.
Et av spørsmålene du må stille deg er om du bør ha en elektrisk tannbørste eller ikke. Elektriske tannbørster har vunnet mye innpass de siste årene, bl.a. fordi det er bevist at folk som bruker denne typen tannbørster har sunnere tannkjøtt, færre hull og holder tennene lenger. 1
Spør du oss på Munnfrisk.no , er spørsmålet derfor ikke om du bør ha en elektrisk tannbørste, men heller hvilken. Og her må du fokusere på å finne den tannbørsten som er best for deg, altså en du liker å bruke hver eneste dag.
GUM Activital tannbørsten er faktisk veldig lik en vanlig tannbørste, og den ligger veldig godt i hånden. I motsetning til den vanlige tannbørsten, er GUM Activital utstyrt med vibrasjonsfunksjon og spesialbust. Disse funksjonene fungerer sammen for å fjerne plakk 50 % mer effektivt enn en vanlig tannbørste.
Det som ofte kan være avgjørende for om folk velger en elektrisk tannbørste eller ikke, er prisen. Det finnes mange elektriske tannbørster på markedet som er ganske dyre. Men GUM Activital har en ekstremt rimelig pris, som gjør at alle kan få muligheten til å ta enda bedre vare på tennene sine. Og når børstehodet er utslitt, kan du bestille en billig påfyllingspakke med to børstehoder.