Nordics tannkrem

Nordics er det riktige valget for deg som er ute etter miljøvennlige, bærekraftige og veganske alternativer til tannpleie. Nordics tannkrem er økologisk, 100 % vegansk og grusomhetsfri. Nordics har lykkes med å utvikle innovativ naturlig tannkrem for mange klassiske utfordringer som f.eks glasur og betent tannkjøtt, helt uten bruk av sukker, parabener og SLS.
Ved betent tannkjøtt tilbyr vi f.eks. en tannkrem med salvie, brennesle og vitamin E, som er veldig lindrende og fjerner smerte. Og tannkremen med granatepleekstrakt bekjemper plakk aktivt, bidrar til å redusere plakk og fungerer som en kraftig antioksidant.
For deg som ønsker et vakkert hvitt smil, har vi to fantastiske varianter med to vidt forskjellige formler og smaker. Den ene inneholder sitronbioekstrakt og naturlige oljer, som bidrar til å gjenopprette emaljens naturlige glans. Den andre varianten inneholder aktivt kull, det vil si mange små partikler, som skånsomt fjerner flekker og misfarging på tennene uten å svekke tannemaljen.
Vi tilbyr også spennende smaker for barn, så hele familien har et økologisk og miljøvennlig alternativ til tradisjonell tannkrem.


I denne kategorien kan du utforske de mange spennende variantene av Nordics tannkrem. Nordics har lykkes med å utvikle innovative naturlige løsninger for mange klassiske utfordringer som f.eks glasur og betent tannkjøtt, helt uten bruk av sukker, parabener og SLS. Nordics er økologisk, 100 % vegansk og grusomhetsfritt.
Nordics økologiske tannkrem for sensitivt tannkjøtt inneholder bl.a. salvie, brennesle og Vitamin E, som virker veldig lindrende på tannkjøttet og fjerner smerte. Hvis du har problemer med frostskader, kan det være lurt å prøve varianten med granatepleekstrakt, som aktivt bekjemper frostskader, bidrar til å redusere tannplakk og fungerer som en kraftig antioksidant.
For hvitere tenner og et vakkert smil har vi to veldig spennende løsninger i Nordics serien. En tannkrem inneholder aktivt kull, som er kjent for å være det økologiske alternativet til tradisjonell tannbleking med kjemikalier. Aktivt kull består av mange små partikler som skånsomt fjerner flekker og misfarging på tennene uten å svekke tannemaljen.
Den andre økologiske Nordics tannkremvarianten for tannbleking inneholder sitronbioekstrakt og naturlige oljer som bidrar til å gjenopprette emaljens naturlige glans.