Tannkrem

Munnfrisk.no fører trolig Danmarks mest allsidige utvalg av tannkrem fra mange merker, bl.a. Colgate , Oral-B , Sensodyne , Elina , Signal og mange flere. Tannkremen din skal gjenspeile behovene til tennene dine, så det spiller ingen rolle hvilken type du bruker. Tannkremen kan mye mer enn bare å rense tennene. Det kan også lindre frostskader, være rettet mot røykere, barn, sensitive tenner eller til og med økologiske miljøvernere.


Tannkrem - produktet som alle har en mening om

Tannkrem er noe alle bruker, ofte flere ganger om dagen, og noe de fleste har en mening om. Men ofte er denne holdningen begrenset til om tannkremen skal smake peppermynte eller søtere, og hvor mye den skal skumme.

Det mange derimot ikke vet er at tannkrem kan være mye mer enn det, og fylle langt flere funksjoner. Når du skal velge den tannkremen som passer for dine individuelle behov, kan det derfor være en veldig god idé å finne ut litt mer om hva som faktisk finnes på markedet.

Tannkrem skal skumme, den skal rense tennene, og så skal den gi frisk og velduftende pust. Så langt kan alle være enige. Men herfra er det mange meninger om hva en tannkrem skal være og hva den ikke bør være. Noen er for eksempel glade med de mildere smakene, mens andre foretrekker de som virkelig smaker gjennom. Noen er for fluor, mens andre er imot. Det finnes en rekke dyktige produsenter av tannkrem, og derfor finnes det en variant som passer for alle. Prøv for eksempel de klassiske, smakfulle tannkremene fra Colgate , de økologiske fra Urtekram eller tannkremene til barn fra Elina .

Har du hørt om tannkrem i pulverform?

Det finnes nå utrolig mange tannkremtyper på markedet i dag og her på MundFrisk finner du et av landets største utvalg. Ettersom vi som forbrukere blir mer og mer informerte og går opp i ingredienslisten på produktene våre, har flere kjemikaliefrie tannkremprodukter sett dagens lys.

Du kan for eksempel få en naturlig tannbleking uten kjemikalier, som består av tannkrempulver, som produseres på kull fra kokosnøtters skall. Slik får du et tannkremprodukt som er av naturlig opprinnelse og ikke inneholder alt mulig rart. Den sorte fargen, som står i sterk kontrast til tannkremfargen vi er vant til, krever litt tilvenning for de fleste. På den annen side er produktet naturlig. Du kan til og med kjøpe plastfrie bambustannbørster for å fullføre den bærekraftige børstingen.

I tillegg kan du få tannkremer som:

  • Tannkrem med eller uten fluor
  • Tannkrem for barn
  • Økologisk tannkrem
  • Whitening tannkrem
  • Ekstra mild tannkrem
  • Tannkrem for røykere
  • Tannkrem mot munntørrhet
  • Tannkrem i reisestørrelse

Og mye mye mer. Ta en titt i butikken, vi har garantert produktet du leter etter.

Spesialtannkrem for barns melketenner

Barn har ofte følsomme smaksløker og liker sjelden den sterke peppermyntesmaken i tannkrem. Derfor anbefales det å kjøpe en tannkrem spesielt egnet for barn, slik at tannbørsteopplevelsen blir en suksess og danner grunnlaget for en sunn vane for resten av livet.

En av fordelene med barnetannkrem er at smaken er mye mildere og tannkrempakningen kommer ofte i et noe morsommere og lekent design, som visuelt gjør produktet mer attraktivt for de minste Prøv for eksempel tannkrem med jordbærsmak , som ofte er en hit blant barnevennlige tannkremer.

Melletennene til barnet bør rengjøres med samme seriøsitet som permanente tenner. Smerten som oppleves av hull og irritert tannkjøtt er helt den samme enten det er melketenner eller voksne tenner. Det er også i de unge årene daglig munnhygiene må innarbeides, og derfor er det viktig å komme godt i gang.