Pimpant

Pimpant ser mot en bedre fremtid for oss alle

French Pimpant , tidligere kjent som Juliette, er basert på ønsket om å skape en bedre fremtid for oss alle, men spesielt de små poderne. Dette gjøres ved å tilby et produktsortiment som er basert på lokale ingredienser og formler med respekt for levende individer. Det handler også om å minimere omfanget av avfall så langt som mulig og fremme gjenvinning i stedet.

Et godt eksempel er vår Pimpant påfyllbare pumpeflaske og refills med tannkrempulver. På denne måten kan du begrense det store antallet tannkremtuber som normalt kastes på årsbasis.

Smaksvariantene inkluderer f.eks. jordbær, sitron og mynte, slik at du enkelt kan kombinere den gode smaken med ideen om bærekraft. Produktene er utviklet for både barn og voksne, slik at hele familien kan nyte den bærekraftige tannkremen.

Hvis du er interessert i mer bærekraftige produkter, kan du passende supplere med bambus tannbørster eller organisk sertifisert munnvann her på Munnfrisk.no . Sammen med Pimpant og våre andre merker gir vi deg mange sjanser til å velge bærekraft i hverdagen.