Gillette Mach3

Lei av dårlig barbering? Oppnå den ultimate barberingsopplevelsen med Gillette Mach3. Serien inkluderer en rekke pålitelige produkter designet med avansert teknologi for å sikre at du får det beste resultatet ved hver barbering.


Gillette Mach3: bekymringsløs barbering

Gillette Mach3-serien er en favoritt blant mange menn, på grunn av sitt rykte for å være en pålitelig og komfortabel barberhøvel.

Serien består av:

 • Gillette Mach3 barberblader
 • Mach3 skraper
 • Gillette Mach3 Start


Gillette har et stort antall velutviklede serier med barberutstyr og tilhørende tilbehør. Hos MundFrisk velger vi nøye ut produktene vi selger, derfor er denne serien inkludert i vårt sortiment.


Med et produkt fra denne serien kan du være sikker på å få en barbering uten rifter og svie.
I tillegg kan Mach3 barberblader vare opptil 15 barberinger, slik at du ikke trenger å bruke like mye tid på å bytte ut et blad som med andre engangshøver.

Tett og behagelig barbering i én pakke med Gillette Mach 3

Gillette Mach3 er kjent for sin pålitelighet og evne til å levere en tett og behagelig barbering. Gillette Mach 3 barberblader er sterkere enn stål og inneholder en lang rekke funksjoner for å sikre at du får de beste resultatene hver gang, inkludert:

 • Tre-blads system
  Et bemerkelsesverdig trekk ved Mach3-skraperen er dens tre-blads-system. Hver Mach3 barberhøvel inneholder tre skarpe blader som jobber sammen for å oppnå en tett barbering med færre slag. Dette beskytter huden og reduserer irritasjon under barbering.
 • Beskyttende mikrolameller
  De tre bladene på skrapehodet er utstyrt med beskyttende mikrolameller som strekker huden og løfter hårene. Dette bidrar til å oppnå en tettere og mer behagelig barbering.
 • Smør stripen
  Mach3-seriens barberblader er også utstyrt med en smørestripe. Denne inneholder mykgjørende gel som gjør det lettere for skrapen å glide og er skånsommere mot huden under barbering. Strimlen forsvinner gradvis ved bruk for å indikere at du ikke lenger får det beste resultatet og at den må skiftes ut.
 • Fast grep
  Gillette Mach 3-skrapen gir et fast grep, slik at du har full kontroll under barberingen.
 • Kompatibilitet
  Alle produktene i serien er kompatible, slik at du kan sette sammen håndtaket og Mach3 barberbladene som passer best til dine barberingsbehov.

Kom nærmere en perfekt barbering med Gillette Mach 3 fra MundFrisk

Opplever du at du går på akkord med barberingen din med utstyret du bruker nå, og vil du finne et nytt barberutstyr du kan stole på?

Målet vårt er å sikre at du alltid kan finne favorittproduktene dine eller oppdage nye produkter som passer perfekt til dine barberingsbehov.

Produktene i Gillette Mach3-serien er designet med omhu for å sikre det beste resultatet ved hver eneste barbering. Hvis du vil ha mer kontroll over barberingsrutinen din, bør du vurdere en Gillette Mach 3 barberhøvel.


Har du spørsmål om Gillette Mach 3 barberblader eller Mach3-skraper, er du velkommen til å kontakte oss på telefon +45 93 40 38 38 eller via e-post på munnfrisk.no .