Gillette Fusion Power

Gillette Fusion5 Power nå med batteristrøm for en enda enklere barbering

Fusion5 er en Gillette barberhøvel som ble lansert tilbake i 2006. Den ligner på mange måter den populære Mach 3 fra 1998, men har 5 blader i motsetning til 3-blads designen til Mach 3, samt en større skyve. stripe for en mildere barbering. Begge er imidlertid to populære serier fra giganten Gillette . Gillette er et merke som har vært på markedet siden 1900 og har derfor enorm ekspertise på feltet, og teamet har aldri stoppet for å tenke utenfor boksen.


Vil du ha litt ekstra? Da velger du kanskje den populære Fusion5 Power. Fusion5 lanseres i to forskjellige modeller: Manuell og Power.

Fusion5 Power gir deg en batteridrevet barberhøvel som glir enda lettere over huden via mikropulser, derfor slipper du å "rive" huden med skrapen for hånd. Det er så enkelt som det høres ut og nok et godt eksempel på hvordan Gillette som merke alltid gir deg noe ekstra i pakken.

Hele nøkkelen til det amerikanske selskapets suksess har vært å revolusjonere måten du barberer huden på. Det grunnleggende elementet for selskapet har vært innovasjon, presisjon og jakten på det perfekte resultatet. Og det er et oppdrag som Gillette ikke har til hensikt å sette på vent med slagordet deres: "Vi vil slutte å lage razor når vi ikke kan fortsette å gjøre dem bedre".

Så kjøp din Gillette barberhøvel og barberblad her på Munnfrisk.no og kom i gang med barbering, enten du er en erfaren barbermaskin eller nylig har begynt å barbere.

Gillette gir deg kvalitet over hele linjen.