Gillette Blue II

Er det på tide å barbere skjegget? Få en jevn og tett barbering hver gang du bruker Gillette Blue 2. Gillette Blue II-serien består av flere modeller av slitesterke, forkrommede engangshøver som gir deg et perfekt resultat etter hver barbering.


Gillette Blue 2 - glatt og behagelig barbering

Gillette Blue 2-serien består av engangshøvler som er spesialdesignet for å gi deg en tett og behagelig barbering.
Disse slitesterke engangsskrapene tilbyr opptil fem barberinger per skrape, og med dem kan du enkelt oppnå tett og glatt hud på kort tid.

Gillette Blue 2 engangshøvler er ikke bare slitesterke og komfortable, men de er også utstyrt med to skarpe blader som glir lett over huden. Den innebygde fuktighetsgivende gelstrimmelen, som inneholder vitamin E og aloe vera, sørger også for at huden din er tilstrekkelig fuktet og beskyttet mot irritasjon under og etter barbering.

Med Gillette Blue II-serien får du en barberingsopplevelse som møter dine behov for kvalitet og pleie, og etterlater deg et perfekt glattbarbert ansikt.

Hos MundFrisk er vi en stolt forhandler av Gillettes barberprodukter, og mottar jevnlig deres nyutviklede serier som denne.

Gillette Blue 2 - høykvalitets engangshøver

Gillette Blue 2-serien inkluderer tre forskjellige modeller av engangsbarberhøvler, som:

  • Gillette Blue II
  • Gillette Blue II Plusslalåm
  • Gillette Blue II Plus

Gillette Blue II og Gillette Blue II Plus gir begge den perfekte barberingen med sine to skarpe blader og den fuktighetsgivende gelstrimmelen.

Gillette Blue 2 Plus Slalom skiller seg fra de andre skraperne i serien ved å ha lengre holdbarhet, samt et bevegelig hode som kan nå selv de vanskeligste stedene i ansiktet.


Enten du er hjemme eller på farten, er Gillette Blue II-serien det ideelle valget for en rask, enkel og effektiv barberingsopplevelse. Med Blue II kan du nyte komforten og kvaliteten som merket er kjent for.

Kjøp Gillette Blue 2-serien hos MundFrisk

Hos MundFrisk velger vi nøye ut produktene som skal inngå i vårt sortiment slik at de holder standarden som forventes av våre kunder.
Med produkter fra Gillette Blue 2-serien får du skraper og barberblader som er spesialdesignet for å gi menn en behagelig, behagelig og jevn barbering hver gang.

Du kan også lese mer om produktene under produktbeskrivelsene.

Har du spørsmål om Gillette Blue 2-serien eller vårt sortiment, er du velkommen til å kontakte oss på tlf +45 93 40 38 38 eller send en epost til munnfrisk.no . Her streber vi etter å komme tilbake så fort som mulig slik at du kan ta det beste valget for deg og din barberingsrutine.