Comme Avant tannkrem

Comme Avant tannkrem basert på rene og enkle formler

Vet du virkelig hva som er i den tannkremen du bruker dag etter dag? Har du lest ingredienslisten punkt for punkt?

I de tradisjonelle tannkremene kan det skjule seg mange hormonforstyrrende stoffer og andre skadelige kjemikalier, og det kan være ekstremt vanskelig å avkode disse som en vanlig forbruker. Hvis du vil være på den sikre siden, kan du gå for de merkene som bevisst unngår skadelige stoffer. Her er franske Comme Avant et godt eksempel.


Hos Munnfrisk.no finner du den solide tannkremen fra Comme Avant. De korte og svært gjennomsiktige ingredienslistene gjør det enkelt å tyde hva du faktisk putter i munnen. Det har vært en bevisst strategi for Comme Avant å kutte ingredienslistene til et absolutt minimum og i stedet gi deg noe «mindre, men bedre».

Interessen for de gode, naturlige produktene hos det familieeide selskapet er hentet fra egne erfaringer med tilsynelatende sunne produkter som likevel endte opp med å irritere spesielt barnas hud. Det er derfor Comme Avant utvikler formlene deres selv.

Se frem til smakfulle tannkremer fra Marseille som verken inneholder fargestoffer eller andre syntetiske produkter. Produktene er økologiske og biologisk nedbrytbare, og de er tilgjengelige i gjenbrukbare glasskrukker. Siden det er en solid tannkrem sparer du også på mengden du bruker til daglig.