Dentarado

Dentarado - et lavprismerke fra MundFrisk.no

Vil du gjøre en ekstra god handel på tannpleieproduktene dine? Da kan du se nærmere på produktene fra Dentarado , som er MundFrisk.no sitt eget lavprismerke, men selvfølgelig uten at det går på bekostning av kvaliteten på de enkelte produktene.


Du kan f.eks. finn dine tannbørster, tanntråd og tannpirkere under merket Dentarado . Vi oppdaterer hele tiden utvalget, så følg godt med på nettsiden vår så du ikke går glipp av de gode tilbudene.

I tillegg til en fantastisk pris får du også produkter som passer ekstra godt på tannkjøttet når jakten går over til plakk, karies og tannkjøttbetennelse. De er først og fremst designet for å være skånsomme mot både tenner og tannkjøtt, slik at du får mye glede av dem i hverdagen.

Et godt eksempel er vår bambustannbørste, som med sine 10 000 ultrafine bust når dypt inn i alle rom. Den er også laget med miljøvennlige løsninger i form av bambus og antibakterielt fiberhår, slik at du får en grønn løsning.

Dermed trenger det ikke være dyrt eller vanskelig å finne rimelige og miljøvennlige løsninger når det kommer til din personlige munnhygiene. Du må bare huske ordet Dentarado .

Trenger du en hardere tannbørste - og du ikke lider av blødende tannkjøtt - kan du også velge vår ekstra harde tannbørste i serien.