UltraDEX

Tannpleieprodukter trenger ikke koste det hvite i øynene for å være effektive. Selskapet Ultradex er et av de mest åpenbare eksemplene på dette. Ultradex produserer effektive produkter for å beskytte og rense munnen til ekstremt gunstige priser. For eksempel lager Ultradex utmerkede munnsprayer og munnskyllinger som gir effektiv beskyttelse og frisk pust i opptil tolv timer om gangen. Med sine produkter fokuserer Ultradex ikke bare på å tilby midlertidige løsninger, men på å takle problemene med tenner og tannkjøtt direkte ved roten. De aller fleste produktene fra dette selskapet har dermed en direkte medisinsk funksjon.


Ultradex lager produkter som er av høyeste kvalitet. De ble skapt av en professor i odontologi i samarbeid med et britisk universitet.

Du kan for eksempel få tannkrem som også bleker tennene dine på en skånsom måte. Den er ideell for deg som ønsker å bli kvitt kaffeflekker på tennene eller noe annet.

Du kan også få tannkrem eller munnvann mot dårlig ånde. Den går inn og bekjemper bakterier og dårlig ånde, slik at du kan smile og le fritt.

Ultradex har også laget tanntråd slik at du kan få alle munnhygieneproduktene du trenger.