Huppy tannkrem

Prøv Hubbys smarte tannkremtabletter

Hubby spesialiserer seg på tannkremtabletter tannkrem i en tyggetablett. Det høres kanskje litt subtilt ut, men faktisk fungerer tannkremen akkurat slik du kjenner den fra vanlig tannkrem. Du får rett og slett tannkremen din i tabletter i stedet for tuber, noe som minimerer avfallet.


Hubby spesialiserer seg ikke bare på tannkremtabletter, men også på bruk av naturlige ingredienser. Målet er å unngå enhver form for skadelig kjemi. Tannkremen inneholder f.eks. ingen fluor, men i stedet et fluoralternativ kalt nano-hydroksyapatitt (N-HA), som er en av hovedkomponentene i bein og tenner. Alle ingrediensene i Huppy produkter er grundig testet av både tannleger og ledende forskere fra USA.

Hubby har gått inn på markedet for tannkremtabletter av en bestemt grunn: de ønsker rett og slett ikke å bidra til mer plast i verdenshavene, siden teamet består av en gruppe vannhunder som elsker å bruke havet som sin personlige lekeplass. Derfor er drømmen å fjerne mange plastrør fra søppelfyllinger og verdenshavene, og reisen er i full gang. Alternativt leveres tannkremtablettene i gjenbrukbar og komposterbar emballasje.

På Munnfrisk.no kan du finne tannkremtablettene i et bredt utvalg av smaker. Kanskje du blir en fan av jordbærsmaken? Eller hva med peppermynte eller vannmelon?