BaByliss

BaByliss har i flere tiår vært et av de store merkene innen hårpleie, og deres spesialitet er hårfønere, krølltang, rettetang, trimmere, etc. Produktene ble i utgangspunktet utelukkende solgt til profesjonelle, men senere ble BaByliss visjonen utvidet for å gi alle muligheten til å oppnå et salongresultat hjemme.
Vårt BaByliss sortiment har lenge bestått av de klassiske hårfønere, rettetang og krølltang. Vi har brukt den erfaringen til å velge de produktene våre kunder har vært mest fornøyd med. Våre rettetang har f.eks. et belegg av høy kvalitet som sørger for rask oppvarming, fordeler trykket og unngår skader på håret.
Vi har også merket en økende interesse blant menn for å trimme både hår og skjegg selv hjemme. Det er mye penger å spare dersom du selv kan ta deg av det løpende vedlikeholdet av håret og skjegget. Derfor har vi begynt å tilby bl.a. hår- og skjeggtrimmere fra BaByliss -for-MEN-serien. Disse trimmerne har mange funksjoner som gjør at du kan ta vare på nesten alt vedlikehold på håret og skjegget.
For deg som er ute etter noe utenom det vanlige kan vi f.eks. anbefaler vår Curl Secret krølltang, som damper håret mens du krøller det. Vår Steam Luster Styler rettetang har samme dampfunksjon. Med dampen beskytter du selvfølgelig håret, men det blir også luftig, fyldig og får en vakker glans.


BaByliss : En verden av profesjonelt elektrisk stylingutstyr

Det er vanskelig å lete etter en ny hårføner, krølltang eller trimmer uten å komme over navnet BaByliss . Selskapets historiske fokus på elektronisk innovasjon og profesjonalitet har vært med på å revolusjonere den elektriske delen av skjønnhetsbransjen spesielt i Europa. BaByliss produkter markedsføres for tiden i 61 land over hele verden.

For å sikre produkter av høy kvalitet og høy teknisk ytelse har BaByliss etablert en PRO divisjon som driver selskapets innovasjoner, og dermed sikre at BaByliss alltid er i forkant av feltet når det kommer til teknologi og design, innen elektronisk stylingutstyr for både profesjonelle frisørsalonger og privatpersoner.

BaByliss PARIS: Pioneer-serien med produkter for profesjonell hårstyling


PARIS-serien er den originale produktserien fra BaByliss , som først og fremst er rettet mot kvinner. PARIS-serien inneholder produkter som hårføner, hårføner, krølltang, rettetang og varmluftsstyler.

Hvis du som kvinne aldri har holdt et BaByliss -produkt i hånden, så tilhører du en ekstremt sjelden gruppe kvinner. Produktene fra BaByliss PARIS er rett og slett umulig å unngå når vi snakker om elektrisk beauty og stylingutstyr. Særlig krølle- og rettetangen deres er blant de beste på markedet, og er derfor førstevalget for mange.

BaByliss For MEN: Elektriske trimmere og stylingutstyr for menn

BaByliss for MEN er, som navnet tilsier, en serie stylingprodukter rettet mot menn. Serien ble grunnlagt i 2003, og den består nå av et meget bredt utvalg av hårtrimmere, multitrimmere, kroppstrimmere, skjeggtrimmere, samt øre- og nesehårtrimmere. Hvis du som mann noen gang har vært på jakt etter en ny trimmer, er det nesten utenkelig at du ikke har vært borti BaByliss for MEN.

Produktene i BaByliss for MEN serien holder naturligvis samme høye kvalitet som alle de andre produktene fra BaByliss . Når du kjøper en BaByliss trimmer kan du derfor være sikker på å få en trimmer som er ledende både når det gjelder funksjon, innovasjon, teknologi og design.