Huppy

Huppy fordi vi ønsker å bevare havet som vår lekeplass

Huppy er et selskap grunnlagt av en gruppe unge mennesker som ønsker å bevare havet som lekeplass.

Som surfer kan det imidlertid bli vanskelig å jage den perfekte bølgen hvis verdenshavene stadig flommer over av plast og annet avfall. Derfor er det et bevisst valg fra Huppy side å minimere mengden plast. Dette gjøres ved å velge bærekraftige og etisk produserte ingredienser samt komposterbar eller resirkulerbar emballasje.


Huppy reise tar etter eget utsagn aldri slutt, men er i stedet en kontinuerlig reise mot å gjøre alt bedre og gi noe tilbake til planeten, f.eks. i form av ulike bærekraftsprosjekter. Reisen tas sammen med både tannleger og ledende forskere i USA, så Huppy produktkvalitet er vitne hele veien.

Huppy hovedprodukt er tannkremtabletter som kan erstatte de klassiske tannkremtubene.  Tannkremen må rett og slett tygges, og så fungerer den akkurat slik du kjenner den. Den inneholder ikke fluor, er 100 % vegansk og er også et ikke-GMO-produkt. I stedet for fluor inneholder tannkremtablettene et fluoralternativ kalt nano-hydroksyapatitt.

Hos Huppy tror vi fullt og fast på at du kan bidra til å redde verden med disse tannkremene i et nytt format: «Fordi ærlig talt, det eneste vi elsker større enn bølger er dine happy smil».