La Saponaria

La Saponaria skånsom mot huden, skånsom mot naturen.

Italienske La Saponaria er et av mange merker innen tannpleieprodukter som har hoppet på den bærekraftige bølgen. Utgangspunktet var imidlertid langt fra produkter som tannbørster og munnvann, men heller naturlige såper. Bruken av økologiske ingredienser og innovative formler utviklet seg senere til en egenproduksjon av både dusjgeléer, kremer, sjampoer og sluttprodukter for bedre munnhygiene.


Det karakteristiske ved produktene til La Saponaria er at de er skånsomme og basert på såkalte rene formler. Samtidig behandles de for hånd bak står en gruppe dedikerte medarbeidere som tror 100 % på prosjektet og opprettholder et svært tett samarbeid med de lokale leverandørene.

Alle ledd i kjeden er preget av den italienske lidenskapen for godt håndverk.

Velger du et munnvann fra La Saponaria , kan du komme over ingredienser som gullris, trollhassel, salvie, mynte, Aloe Vera og kamille, som hver er med på å tilføre både fuktighet og beskyttelse til munnhulen, alt mens du får den friske følelsen, som du forventer av et munnvann.

Suppler også gjerne med tannbørster fra La Saponaria , som er utstyrt med utskiftbare hoder, slik at du kan minimere avfallsmengden. Du kan minimere miljøpåvirkningen med så mye som 92 %, siden tannbørstene er laget av både slitesterke og biologisk nedbrytbare materialer.

Så trenger du flere gode grunner til hvorfor du bør velge La Saponaria ? Kjøp din La Saponaria direkte her på Munnfrisk.no .