Le Tube tannkrem

Le Tube tannkrem fransk kvalitet i store mengder

Hos Munnfrisk.no kan vi stolt tilby deg ekte fransk kvalitet i form av tannkremene fra Le Tube .

Tannkremene er bygget opp rundt minimum tre aktive ingredienser, som tilsettes i store prosenter, slik at du virkelig får full valuta for pengene. Du får imidlertid ikke bare aktive ingredienser, men også rene produkter uten skadelige ingredienser som sulfater og parabener. I stedet kan f.eks. et kokosnøttderivat og kokosolje som gir tannkremen både en behagelig tekstur og mykhet, slik at det føles ekstra deilig å pusse tennene.


Kort sagt Le Tube er alt i å gi deg den rette balansen mellom effektivitet og naturlige ingredienser.

Et annet pluss er at du får herlige smaker med på kjøpet, hvor de individuelle aromaene er utviklet i samarbeid med franske parfymere. Alle detaljer er dermed bortskjemt. Tropical Melody , Groovy Fresh og Electro White er bare noen av de spennende tannkremene du kan velge mellom hos Munnfrisk.no .

Her kan du bli kjent med røttene siwak og ratanhia, som har antibakterielle egenskaper, mens du med tannkremen Electro White får nyte godt av molekylet hydroksyapatitt, som er hovedelementet i emalje. Molekylet hjelper deg med å gjenvinne hvite tenner samtidig som det gir deg omsorgsfulle egenskaper.