Innova tannbørster

Med en vanlig tannbørste kjenner du absolutt utfordringene med å rengjøre de indre jekslene. Børstehodet kan være for stort til at det er mulig å nå alle tannoverflater optimalt.

Bruker du en Innova tannbørste unngår du dette problemet. De ergonomiske og smale tannbørstene er både komfortable og enkle å bruke.

Som noe spesielt er det små sølvioner i busten, som er i stand til å eliminere skadelige bakterier. Når du bruker en Innova tannbørste daglig får du dermed renere tenner og høyere munnhygiene.

Tannbørstene kan velges i flere forskjellige farger, slik at det er mulig å se forskjell på alle Innova tannbørstene i familien.


Det er ikke bare bruken av den milde tannkremen eller milde munnvannet som er viktig for tannhelsen. Det er viktig at du bruker en myk tannbørste som ikke forårsaker slitasje på tennene og gradvis bryter ned den viktige emaljen.

Innova tannbørster er noen av de sunneste og mest brukervennlige produktene du kan velge. Hver tannbørste har over 2000 ultratynne buster som inneholder sølvioner. Ionene bidrar til å fjerne bakterier og plakk, og de myke fibrene gir optimal rengjøring av alle overflater.

Tannbørstene fra Innova er utviklet etter anbefalinger fra tannleger i forhold til design og ergonomi.