Bbryance munnvann

Bbryance - fordi smilet ditt er den vakreste sminken.

Munnvann fra franske Bbryance retter seg mot deg som vil gjøre noe ekstra godt for hele kroppen. Produktet har flere gunstige effekter.

Det anbefales at du bruker Bbryance munnvann to ganger daglig i forbindelse med daglig tannpuss. Den primære funksjonen er å gi deg frisk pust - med en deilig duft som jordbær eller bringebær.


Men munnvannet ditt gir deg også god beskyttelse mot plakk, samt styrker emaljen og eliminerer mengden av skadelige bakterier som ofte er synderen bak dårlig ånde.

Som en ekstra funksjon er Bbryances munnvann basert på en spesialutviklet formel som bleker tennene. Filosofien til det franske selskapet er at smilet ditt er den vakreste sminken og derfor fortjener du også et produkt som gjør noe ekstra for å gi deg et vakrere smil og en fin selvtillitsboost.

Du kan med fordel kombinere din Bbryance munnvann med tannkremen fra samme merke, slik at du får dobbel effekt og dermed enda bedre effekt. Hos Munnfrisk.no finner du både munnvann, tannkrem og andre tannpleieprodukter fra Bbryance , så sett sammen ditt personlige sett allerede i dag.