Munnspray fra Odol Med3

Trenger du å friske opp pusten i løpet av dagen? Eller vil du være sikker på at alle bakterier er eliminert fra munnhulen? Med en munnspray fra Odol Med3 får du et sunt, trygt og enkelt produkt som egner seg perfekt til å oppbevares i hanskerommet på bilen eller i vesken.

Du finner ulike varianter av de populære munnsprayene fra Odol Med3. Det er de posevennlige versjonene, og det er de større produktene som kan stå på sminkebordet.

Alle munnsprayer er basert på essensielle oljer og sunne aroma , og de er designet for å bekjempe bakterier og friske opp ånden.


Kjært barn har mange navn
Kanskje du ennå ikke er så kjent med det tyske produsentens navn Odol-Med3 . Hvis du i stedet hører navnet Aquafresh , kan det gi gjenklang i større grad. Det er ikke et ukjent fenomen at et varemerke kan bære forskjellige navn avhengig av markedet.

Odol-Med3 er dermed uløselig knyttet til Aquafresh . Det er en verdensomspennende produsent av en rekke produkter for tannpleie, bl.a munnspray. Et ideelt produkt når du står overfor en viktig presentasjon og vil sørge for at ingenting kan stå i veien for å få inn bestillingen og ikke engang dårlig ånde.

Produktutvalget er ekstremt velfylt og retter seg ikke bare mot dårlig ånde, men også hyppige problemer som misfarging, frostskader og betent tannkjøtt.