Optim Gap Brushes

Optim interdentalbørster hjelper deg med å rengjøre mellomrommene grundig. Det er viktig å fjerne matrester og bakterier slik at du ikke får hull! Med en mellomromsbørste får du sunnere og sterkere tenner. Å rense mellomrommene mellom tennene dine blir plutselig enklere enn noen gang før.

Børsten kan bøyes på forskjellige måter, du må bare passe på å unngå å gjøre gjentatte bøyninger der den vinkler mer enn 45 grader.

Mellomromsbørstene er fleksible og slitesterke, så du trenger ikke å bekymre deg for at de ryker som skjør tanntråd kan.


OPTIM by Stoddard Interdentalbørster er spesialdesignet for å rengjøre grundig i de større mellomrommene mellom tennene og rundt broer og tannregulering. De er kun produsert etter de høyeste spesifikasjonene. Høystrekkfast, plastbelagt, rustfritt ståltråd i kjernen hindrer børstene i å brekke. For lengre levetid er busten laget av den samme minnebevarende nylonen som brukes i tannbørster. Børsten er låst til håndtaket ved hjelp av en revolusjonerende produksjonsprosess som gjør det praktisk talt umulig for dem å skille.