To Jungle

Det nye verbet i ordboken - " To Jungle "

To Jungle er et nederlandsk merke grunnlagt av Florian og Nadia. De er et eventyrlystne par som har reist rundt på alle kontinenter for å føle både naturen og de mange adrenalinkickene i form av dykkerturer ved revet og turer inn i jungelen. Det er imidlertid alltid tid til å besøke lokalbefolkningen og alltid med en naturlig respekt for kulturen.


Men etter å ha gått ut av jungelen i Indonesia og tatt turen til baren og en drink med et sugerør av bambus (i stedet for et plastsugerør), kom en ny forretningsidé opp for paret. De ønsket å sette i gang en bærekraftig utvikling i et samspill mellom natur og menneske. For når du sitter med et plastsugerør på stangen, havner det fort i havskilpaddens vann.

Ønsket om å gjøre noe aktivt for bærekraftig utvikling ble kalt " To Jungle " det nye verbet i ordboken er dypt inspirert av jungelturen som startet det hele.

I dag står ekteparet Rotterdam bak flere bærekraftige produkter som tannkrempulver, som selges her på Munnfrisk.no . Ideene til produktutvalget er i stor grad hentet fra byen så vel som landet, hvor målet er å få øye på både de beste og morsomste alternativene til forurensende hverdagsprodukter.

Så vil du være med To Jungle -reisen, hvor det er naturlig å velge bambussugerør fremfor plastsugerør eller tannkremtabletter i stedet for tradisjonell tannkrem?