Mot isinger | Munnvann

Med anti-ising munnvann kan du raskt bli kvitt plagsomme smerter i tenner og tannkjøtt eller forhindre dem. De ulike typene munnvann er spesialdesignet for å styrke emaljen på tennene og gjøre tannkjøttet sunt og sterkt.


De riktige produktene kan gjøre underverker

Mange lider av frostskader i tennene i større eller mindre grad når de spiser eller drikker noe varmt eller kaldt. De ubehagelige og smertefulle rykkene kan være forårsaket av flere ting som:

  • Skadet emalje
  • Utsatt tannhals
  • Følsomme tenner
  • Følsomt tannkjøtt

Uansett årsak er det viktig å finne ut hvorfor det skjer, slik at du kan finne de riktige produktene som både kan avhjelpe og forhindre ytterligere skade. På denne siden har vi et bredt utvalg av ulike typer munnvann som med fordel kan inngå i din daglige tannpleierutine. Det krever ikke mye ekstra tid eller krefter, da du bare trenger å bruke 2x30 sekunder daglig i tillegg til å pusse tennene. Munnvann gir generell beskyttelse av tennene og styrker det orale immunforsvaret. Med grundig og regelmessig bruk kan riktig produkt ha en konsekvent gunstig effekt på munnhygienen.

Hvilken munnvann bør du velge?

Hos MundFrisk kan du velge mellom mer enn 30 ulike produkter, som alle er spesialutviklet for å lindre frostskader forårsaket av ulike årsaker (se eksempler over). I tillegg kan du kjøpe produkter i ulike prisklasser, med ulike smaker og i ulike størrelser. Hvilken du bør velge avhenger av flere ting. Du kan også finne munnvannsprodukter med eller uten alkohol. Klikk på de enkelte produktene for å lese mer.

Er det noe du er i tvil om, eller har du spørsmål om et spesifikt produkt, er du mer enn velkommen til å kontakte oss. Du kan kontakte oss på telefon, skrive en mail eller skrive over chatten her på nettsiden. Vi svarer på alle henvendelser så raskt som mulig.