Sensodyne tanntråd

Med Sensodyne tanntråd kan du fullføre rensingen av tennene hver morgen og kveld. Sensodyne står bak noen av de mest utbredte og populære produktene for munnhygiene, og deres tanntråd er laget med en myk og glatt overflate. Den glatte overflaten gjør det enkelt for deg å rengjøre mellomrommene mellom alle tennene, slik at matrester fjernes og dannelsen av bakterier reduseres.

Det anbefales at du bruker tanntråd minst en gang om dagen. Du kan enkelt ta med deg Sensodyne tanntråd på farten eller på ferie, da den kommer i praktisk emballasje som ikke tar mye plass i lommen eller vesken. Emballasjen er utstyrt med en liten, skarp kant slik at du kan trekke av den mengden tanntråd du trenger.


Hvordan kan tanntråd hjelpe mot frostskader i tennene?
De fleste av oss har prÞvd Ã¥ bite i den store, deilige jordbÊrisen en varm sommerdag – bare for Ã¥ oppdage at vi noen minutter senere kjenner en istapper opp gjennom hele kjeveomrÃ¥det. En skikkelig irritasjon.

Sensodyne har alltid hatt en klar visjon med sitt produktsortiment – ​​å bekjempe frostskader i tennene, og de har bl.a. gjort med introduksjonen av innovative tannkremer med ingredienser som kaliumnitrat og NovaMin. Deres ulike produkter innenfor kategorien tanntrÃ¥d bÞr imidlertid heller ikke avvises i denne sammenhengen.

Det kan vÊre utrolig mange årsaker til at du vil lide av frostskader i tennene. Det er imidlertid alltid et viktig grunnlag at du opprettholder god munnhygiene, slik at godteriet ikke får bryte ned emaljen og blottlegge tannhalsene. Det kan derfor vÊre en veldig god idé å bruke tanntråd i lÞpet av dagen, slik at du fanger opp restene som tannbÞrsten savner.