Bamboo Switch

Bamboo Switch gjør deg klar for overgangen mot et liv uten avfall

«Enough is enough» er mantraet til Bamboo Switch , som har startet sin egen øko-reise mot en verden uten plastavfall til venstre og høyre. Målet er å ta alle med på reisen uten å peke en finger eller lære bort ord. I stedet handler det om å lære sammen og dele kunnskapen man tilegner seg på reisen.

For Bamboo Switch har det vært plagsomt å se med egne øyne hvordan de store mengdene plast hoper seg opp på strender og andre vakre steder. Tanken på at plasten skal påvirke økosystemet de neste 500 årene er om mulig enda mer skremmende.


Bamboo Switch har derfor presentert markedet for en rekke bambusprodukter til husholdningen, som hyller null-avfall-tilnærmingen. Det handler om å minimere avfall ved å gjenbruke de enkelte materialene i størst mulig grad.

Bambus er den naturlige erstatningen for plast, da det er en raskt voksende plante med naturlige antibakterielle egenskaper som kan dyrkes uten bruk av sprøytemidler. Bambus er også 100 % biologisk nedbrytbart og frigjør mye oksygen til atmosfæren. Så bambus har alle fordelene som folk har bedt om i lang tid.

På Munnfrisk.no kan du bli kjent med Bamboo Switch ved å teste deres økologiske bambustanntråd med kull, candelillavoks og en naturlig myntesmak. Tanntråden leveres selvfølgelig i en gjenbrukbar glassbeholder.