Claradent tannbørster

Claradent tannbørster med avrundet bust og vakre farger

Fra tid til annen kan det være sunt å bytte tannbørstene hjemme og kanskje prøve et helt nytt merke. Det er nettopp derfor du finner så mange forskjellige tannbørster her på Munnfrisk.no . Uansett om du vil gå for de bærekraftige bambustannbørstene eller tannbørstene som kan litt mer på funksjonsplanet, har vi et godt utvalg.


Kjennetegnet til Claradent tannbørster er at de er utviklet i samarbeid med et kompetent tannlegeteam som vet hva som fungerer i praksis. De er tilgjengelige for både barn og voksne, og det er spesielt fokus på et godt grep, slik at det blir lettere å føre tannbørsten rundt i munnhulen. De har også avrundede børster som hjelper til med å rense tennene mer effektivt, spesielt på de vanskelig tilgjengelige stedene.

Fargeutvalget blant barnetannbørstene fra Claradent er ekstra fargesterke, og dette er helt bevisst. Claradent vil at barna skal føle seg «fristet» til å ta tak i tannbørsten takket være de vakre fargene.

Fungerer det hjemme hos deg? Det er bare én måte å bestemme det på, og det er ved å prøve det ut selv. Husk også å sjekke de andre produktene fra Claradent her på Munnfrisk.no .